1978 poze   106138 vizite

Culinar 2

Paine decorativa - cu marar
Paine decorativa - cu marar
Paine decorativa - cu marar
Paine decorativa - cu marar
Paine decorativa - cu marar
Paine decorativa - cu marar
Paine decorativa - cu marar
Paine decorativa - cu marar
Paine decorativa - cu marar
Paine decorativa - cu marar
Paine decorativa - cu marar
Paine decorativa - cu marar
Tocanita de gaina cu mamaliga
Tocanita de gaina cu mamaliga
Must
Must
Cornulete untoase cu gem de capsuni
Cornulete untoase cu gem de capsuni
Mamaliga cu lapte
Mamaliga cu lapte
Floricele cu gem
Floricele cu gem
Floricele cu gem
Floricele cu gem

Comentarii album • 596
Sunt afișate ultimele comentarii. Vezi toate
bporumbeitippler 2 ianuarie 2015  
ABSOLUT SUPERB TORTUL BUTURUGA!
Chiar asteptam sa afisati ceva si la culinar; ne uimiti de fiecare data. Sarutmana!!!
LA MULTI ANI 2015 !!!
Raportează
mydenysa 6 ianuarie 2015  
La multi ani!
multumesc frumos!
Raportează
bogdanrusu 1 septembrie 2014  
FELICITARI! CE BINE ARATA!!!
Raportează
mydenysa 5 septembrie 2014  
multumesc frumos!
Raportează
Anca10 8 mai 2014  
s-au produs grave inundatii....in gura mea....privind albumul .....f aratoase si in mod sigur si gustoase
Raportează
mydenysa 9 mai 2014  
multumesc frumos!
asa patesc si eu de multe ori rasfoind paginile altora, cea mai mare greseala e asta fiindca nu pot gusta!
Raportează
Anca10 9 mai 2014  
eii..le gustam cu prvirea si cu amintirile dar mai ales cu imaginatia......
Raportează
mydenysa 12 mai 2014  
da, asa e.
Raportează
carmencitavio 13 aprilie 2014  
Frumoase si gustoase!
Raportează
mydenysa 27 aprilie 2014  
multumesc frumos!
Raportează
bporumbeitippler 9 aprilie 2014  
Foarte gustoasa trebuie sa fie pizza de casa!
Raportează
mydenysa 10 aprilie 2014  
da, asa e!
Raportează
prajituri 9 aprilie 2014  
am facut si eu ieri rasucite cu mac. au fost foarte bune, multumesc pentru reteta
Raportează
mydenysa 9 aprilie 2014  
cu placere!
Raportează
bporumbeitippler 4 aprilie 2014  
Ce bine arata cornuletele. Felicitari!
Raportează
mydenysa 4 aprilie 2014  
multumesc!
Raportează
bporumbeitippler 3 aprilie 2014  
N-am mai vazut asa chec, dar l-as manca pe tot!!
Raportează
mydenysa 4 aprilie 2014  
e mai delicioasa decat varianta cu paine!
Raportează
carmencitavio 3 aprilie 2014  
Vai,vai,ce gustos trebuie sa fie...simt mirosul afumaturii,a mararului!
Raportează
mydenysa 4 aprilie 2014  
da, specific, ca la tara!
Raportează
bporumbeitippler 2 aprilie 2014  
Foarte frumoase aceste rasucite; arata bine si au pastrat si culoarea initiala!
Raportează
mydenysa 3 aprilie 2014  
multumesc!
Raportează
carmencitavio 2 aprilie 2014  
Foarte frumos este tortul,iar rasucitele sunt minunate...le-ai unit,doua cate doua si apoi le-ai rasucit!
Raportează
mydenysa 3 aprilie 2014  
multumesc, da am vrut sa combin putin!
Raportează
bporumbeitippler 1 aprilie 2014  
Buni cu zahar pudra sau gem...
Raportează
mydenysa 2 aprilie 2014  
da, asa este!
Raportează
bporumbeitippler 31 martie 2014  
Frumos tort. Pofta buna!
Raportează
mydenysa 31 martie 2014  
multumim!
Raportează
carmencitavio 29 martie 2014  
Cat de bine arata taraneasca ta,este un deliciu...inghit in sec!
Raportează
mydenysa 29 martie 2014  
multumesc!
Raportează
bporumbeitippler 28 martie 2014  
Pizza de casa imi fac la brutarie in cuptorul pentru paine; este foarte buna, si punem si slanina in ea, la fel ca d-voastra!
Raportează
mydenysa 29 martie 2014  
am incercat prima oara in aceasta varianta si a fost foarte buna intr-adevar.
Raportează
carmencitavio 27 martie 2014  
Super bine arata chiflele cu branza si nuca de cocos,la fel si placinta cu carne!Foarte aspectos este checul cu legume!...
Raportează
mydenysa 28 martie 2014  
multumesc!
Raportează
bporumbeitippler 25 martie 2014  
Foarte gustos!
Raportează
mydenysa 26 martie 2014  
multumesc, chiar a fost foarte gustos, fiindca in 30 minute s-a si terminat si am ramas cu vasul gol.
Raportează
bporumbeitippler 26 martie 2014  
Sa va fie de bine!
Raportează
mydenysa 26 martie 2014  
multumim!
Raportează
carmencitavio 21 martie 2014  
Minunat,aperitivul!Ce colorat este si ce pufos ti-a iesit!
Raportează
mydenysa 23 martie 2014  
multumesc!
Raportează
maryanne 21 martie 2014  
ce bine arata aperitivul asta!!!
Raportează
mydenysa 23 martie 2014  
multumesc!
Raportează
carmencitavio 21 martie 2014  
Super buna papica!Desi nu ma prea impac cu mamaliguta,asta din farfuria ta,de langa tochitura,imi face cu ochiul!
Raportează
mydenysa 21 martie 2014  
multumesc!
Raportează
lalea 20 martie 2014  
Mancaruri romanesti,ca la mama si bunica!:)
Super gustoase!
Raportează
mydenysa 20 martie 2014  
multumesc!
asa e, intr-adevar ca la mama caci sunt si eu mamica!
Raportează
bporumbeitippler 19 martie 2014  
Foarte buna ciorba de fasole verde!
Raportează
mydenysa 20 martie 2014  
da, asa e!
Raportează
carmencitavio 18 martie 2014  
Urmatoarea supa in meniu,asta va fi,ne place foarte mult!
Raportează
mydenysa 19 martie 2014  
da, e faina si rapida!
Raportează
carmencitavio 15 martie 2014  
Fiind in plina noapte,reusesc sa-mi astampar mai usor pofta de sarmale! :))
Raportează
mydenysa 17 martie 2014  
si eu!
Raportează
bporumbeitippler 15 martie 2014  
Frumoase sarmale! Pofta.
Raportează
mydenysa 17 martie 2014  
multumim!
Raportează
bporumbeitippler 14 martie 2014  
Foarte frumos aperitivul cu dovlecel!
Raportează
mydenysa 14 martie 2014  
multumesc!
Raportează
carmencitavio 13 martie 2014  
Da,am notat si reteta asta,este gorzava!Imi plac aluaturile cu drojdie!
Raportează
mydenysa 14 martie 2014  
multumesc! si tu ai o gramada de retete deosebite pe care le-am copiat!
Raportează
carmencitavio 12 martie 2014  
Foarte frumoasa si pufoasa!Galbenul blatului este grozav!
Raportează
mydenysa 13 martie 2014  
multumesc!
Raportează
dobregeta 12 martie 2014  
Waw! Ce de bunatati! Felicitari! Sunteti o gospodina talentata! Spor la gatit in continuare!
Raportează
mydenysa 13 martie 2014  
multumesc!
Raportează
carmencitavio 11 martie 2014  
O bunatate,musacaua de varza dupa cum arata!Este asemanatoare cu varza a la Cluj?...Foarte frumos,super aspectos este si aperitivul cu mazare!
Raportează
mydenysa 12 martie 2014  
multumesc!
in mare parte da, este foarte asemanator, exceptia o face orezul, in rest e la fel!
Raportează
bporumbeitippler 11 martie 2014  
mydenysa.sunphoto.ro/Culinar_2/95986438 foarte bun!
Felicitari stimata doamna!
Raportează
mydenysa 11 martie 2014  
multumesc!
Raportează
bporumbeitippler 10 martie 2014  
Frumoasa aceasta musaca! Foarte frumos arata!
Raportează
mydenysa 11 martie 2014  
multumesc!
Raportează
carmencitavio 9 martie 2014  
Ei,ei,ce-i aici!M-am pierdut printre atatea bunataturi!Draga mea,nu stai deloc,mereu vii cu noutati!Toate mi-au captat atentia(aperitivul orange,evantaiele,saculetii),dar prajitura "Pete solare" m-a dat gata!Nu plec din fata laptopului,pana nu primesc reteta...te rog,te rog!Arata fantastic! :)
Raportează
mydenysa 10 martie 2014  
Multumesc!
am trimis reteta si sper ca iti va placea!
Raportează
carmencitavio 10 martie 2014  
Multumesc,multumesc!Te pup!
Raportează
mydenysa 11 martie 2014  
si eu!
Raportează
maryanne 7 martie 2014  
ei, parca s-a mai inseninat:))
Raportează
mydenysa 7 martie 2014  
da, un strop de soare la bucatarie ca in rest tot a plouat!
Raportează
maryanne 7 martie 2014  
si inca ploua
Raportează
mydenysa 10 martie 2014  
da, nu se lasa cu una cu doua...
Raportează
bogdanrusu 7 martie 2014  
Esti foarte priceputa. FELICITARI!
Raportează
mydenysa 7 martie 2014  
multumesc!
Raportează
bporumbeitippler 7 martie 2014  
Pofta buna la prajitura!
Raportează
mydenysa 7 martie 2014  
multumim!
Raportează
mydenysa 7 martie 2014  
multumesc!
Raportează
maryanne 6 martie 2014  
mai, mai, mai ce de bunatati!
Raportează
mydenysa 7 martie 2014  
multumesc!
Raportează
bporumbeitippler 4 martie 2014  
Ce bine arata clatitele bicolore!
Cu ce anume le-ati legat sa stea asa?
Raportează
mydenysa 4 martie 2014  
multumesc!
cu frunza de ceapa verde.
Raportează
bporumbeitippler 3 martie 2014  
Niciodata nu am mancat cartofi impreuna cu slanina, dar trebuie sa fie bun! Pofta.
Raportează
mydenysa 3 martie 2014  
multumesc!
da bun bun, sunt facuti la cuptor, am adaugat si putin bulion!
Raportează
bporumbeitippler 1 martie 2014  
Aceste 'evantai' sunt romanesti sau le-ati preluat din alte culturi? Aveti aici atatea lucruri noi...
Raportează
mydenysa 2 martie 2014  
este un produs pe cat se poate de romanesc, doar titlul dupa cum stim provine din cuvantul frantuzesc: éventail;...da, asa cum ati vazut folosesc ca multe bucatarese fel si fel de retete: unguresti, frantuzesti, italienesti pentru ca imi place tot ce e nou, imi plac sa testez gusturi noi, insa aspectul, decorul face toata diferenta!
Raportează
bporumbeitippler 2 martie 2014  
Asa este; le adaugati o picatura de farmec prin aspect si decor!
Raportează
mydenysa 2 martie 2014  
... asa au atractie mai mare! se amplifica pofta!
Raportează
prajituri 27 februarie 2014  
inghetata cu portocale arata foarte bine. imi dai si mie reteta ? te rog frumos
Raportează
mydenysa 28 februarie 2014  
da, trimit imediat pe privat!
Raportează
catalin80 26 februarie 2014  
deja mi-e foame.foarte bine arata
Raportează
mydenysa 26 februarie 2014  
multumesc!
Raportează
bporumbeitippler 25 februarie 2014  
Ce aperitiv aratos!
Numai si numai bunatati...
Raportează
mydenysa 26 februarie 2014  
multumesc!
Raportează
bporumbeitippler 24 februarie 2014  
In supa merge pus si niste usturoi, taiat marunt. Nu-i asa?
Raportează
mydenysa 25 februarie 2014  
da merge si asa!
Raportează
carmencitavio 24 februarie 2014  
Ce galbena si apetisanta este supita!
Raportează
mydenysa 25 februarie 2014  
multumesc!
da e buna buna!
Raportează
adicristian 24 februarie 2014  
No ce sa zic. Acum cand sunt la dieta mi-e dat sa vad bunatatile astea!!!!!
Raportează
mydenysa 24 februarie 2014  
multumesc!
...si nu sunteti singurul!!!sunt si eu la dieta, e cea mai grea provocare pentru mine, prepar, gust si apoi dispar din bucatarie!...e foarte greu sa stiu ca in frigider pun asemenea bunatati si trebuie sa le dau uitarii si mai grav lucru e sa le servesc altora! e o adevarata lupta crancena cu vointa de a renunta si tendinta de a gusta!
Raportează
carmencitavio 23 februarie 2014  
Draga mea,este minunat tortul lebedelor,imi place nespus de mult!Superba idee,felicitari!
Raportează
mydenysa 24 februarie 2014  
multumesc!
...nu stiu daca ideea cu lebedele aplicate a fost foarte buna, te avertizez ca daca incerci asa ceva ai sa patesti ca mine: prima data au cules toate lebedele si a ramas tortul fara decor, apoi s-a topit si el!!!
Raportează
mydenysa 24 februarie 2014  
nu-l poti servi asa cum iti doresti decat daca-l pui ascuns undeva deoparte, insa odata descoperit il devoreaza asa cum vor!!!
Raportează
bporumbeitippler 23 februarie 2014  
Deosebite toate!!!
Raportează
mydenysa 24 februarie 2014  
multumesc!
Raportează
andreiacamelia 20 februarie 2014  
Draga mea, esti imaginatie si talent. Matele sunt simpatice foc!
Raportează
mydenysa 21 februarie 2014  
multumesc!
Raportează
carmencitavio 19 februarie 2014  
Bune,bune cornuletele astea,dar nu ma voi lasa ispitita,nu acum!
Raportează
mydenysa 20 februarie 2014  
nici macar putin putin??
Raportează
carmencitavio 21 februarie 2014  
Ei,hai,am sa gust unul cu rahat verde!...dar numai atat,pentru ca mi-a luat ochii salata orientala!Cat de frumos ai ornat-o,imi place tare mult!
Raportează
mydenysa 21 februarie 2014  
multumesc! n-a durat mai mult de 10 minute sa fac treaba asta cu ornatul
vezi vezi ca si tu cedezi in fata dulciurilor!!
Raportează
carmencitavio 21 februarie 2014  
De fel,sunt o gurmanda si incerc uneori sa nu ma mai las prada poftelor.De cele mai multe ori insa,lupta asta a mea este oarba,se soldeaza cu un esec,mai ales in materie de dulciuri!
Raportează
mydenysa 21 februarie 2014  
din pacate si la mine de multe ori!
Raportează
carmencitavio 18 februarie 2014  
Super buna!Imi place si mie,cu fasole pestrita!
Raportează
mydenysa 18 februarie 2014  
da asa e!
Raportează
bporumbeitippler 18 februarie 2014  
La ciorba de fasole merge bine niste ceapa cu otet, nu-i asa?
Raportează
mydenysa 18 februarie 2014  
da da si inca cum, e delicioasa!
Raportează
carmencitavio 17 februarie 2014  
:)))Sunt minunati porumbeii,excelenta idee pentru Ziua Indragostitilor!Felicitari,Gaby draga!
Raportează
mydenysa 18 februarie 2014  
multumesc Carmen!
Raportează
bporumbeitippler 17 februarie 2014  
Superbi porumbeii!
Eu i-as pastra, asa frumosi au iesit...
Felicitari.
Raportează
mydenysa 18 februarie 2014  
multumesc!
...am vrut si eu sa-i pastrez dar n-am putut prea mult timp fiindca au zburat, acestia nu stau locului sunt neastamparati!
Raportează
sopinceanc 17 februarie 2014  
Nu stiu cit este de buna acea pizza cu puisori dar arata super bine. Felicitari pentru idee.
Raportează
mydenysa 18 februarie 2014  
multumesc!
virtual asta este dezavantajul ca nu se poate si gusta, insa a fost un deliciu!
Raportează
adicristian 17 februarie 2014  
Foarte tare. FEICITARI DENISA!!!!!
Raportează
mydenysa 18 februarie 2014  
multumesc!
Raportează
carmencitavio 16 februarie 2014  
Super frumos si ingenios decorat tortul tau!
Raportează
mydenysa 17 februarie 2014  
multumesc!
tortul a fost decorat datorita unei fete dragute ce m-a inspirat prin desenele ei, careia i-am si dedicat acest tort: http:peacerock.sunphoto.roartele_de_zi_cu_zi95277452
Raportează
LuchianDoru 14 februarie 2014  
interesnte
Raportează
mydenysa 14 februarie 2014  
multumesc!
Raportează
bporumbeitippler 14 februarie 2014  
Foarte frumos arata si ingenios!
Raportează
mydenysa 14 februarie 2014  
multumesc!
Raportează
carmencitavio 13 februarie 2014  
Cat de frumos este nufarul,super este ornata salata!Daca ar vedea sotul meu costita de porc,sigur m-ar pune sa-i fac!...tocmai ce am vorbit dimineata,ca nu am mai gatit de mult carne de porc(asa ca un fel de repros)!
Raportează
mydenysa 14 februarie 2014  
multumesc!
Raportează
bporumbeitippler 13 februarie 2014  
Superb absolut tot ce postati aici!
Toate arata de la foarte bine in sus. Sarutmana!
Raportează
mydenysa 13 februarie 2014  
multumesc!
Raportează
carmencitavio 11 februarie 2014  
Oooooo,ce bine arata!Vreau reteta,te roooog!!!!!!!!!
Pupici!
Raportează
mydenysa 11 februarie 2014  
am trimis-o, sper ca-ti va placea!
pupici!
Raportează
carmencitavio 13 februarie 2014  
Multumesc mult de tot!Te pup!
Raportează
carmencitavio 10 februarie 2014  
Minunat tortul tau,foarte bine arata in sectiune!Ai pus clatiele rulate...!Delicios,cu trei straturi de crema(incluzand si frisca)!
Raportează
mydenysa 11 februarie 2014  
doream sa incerc acest tort, ai fost cea care mi-ai starnit curiozitatea si-ti multumesc, a fost delicios!
Raportează
bporumbeitippler 10 februarie 2014  
Tortul de clatite este o delicatese sigura!
Poftaaaaaaaaaa.
Raportează
mydenysa 10 februarie 2014  
este este delicatesa, am testat!
multumim!
Raportează
bporumbeitippler 7 februarie 2014  
Un aperitiv excelent!
Felicitari, ati adus pepenele verde pe mesele noastre si in anotimpul rece!
Raportează
mydenysa 8 februarie 2014  
multumesc!
Raportează
carmencitavio 7 februarie 2014  
Un aperitiv de nota 20+...!In sfecla ce ai pus,hrean cumva?
Raportează
mydenysa 8 februarie 2014  
multumesc!
sfecla este preparata aproape ca o salata exceptand faptul ca este adaugata gelatina,urmata de pireu de cartofi preparat putin mai gros, apoi pireul de spanac in care am pus doar sare, unt, usturoi tocat si gelatina.
Raportează
carmencitavio 8 februarie 2014  
Multumesc mult!
Raportează
mydenysa 8 februarie 2014  
cu placere!
Raportează
carmencitavio 7 februarie 2014  
Super aspectoase!Felicitari!
Raportează
mydenysa 7 februarie 2014  
multumesc Carmen!
Raportează
gigigrecu 6 februarie 2014  
Felicitari pentru tot ceea ce faceti!
Raportează
mydenysa 6 februarie 2014  
va multumesc!
Raportează
bporumbeitippler 6 februarie 2014  
Foarte bun!
Raportează
mydenysa 6 februarie 2014  
multumesc!
Raportează
carmencitavio 6 februarie 2014  
Am vazut ca faci foarte des inghetata,chiar si acum,in sezonul rece!La cea cu spanac nu se simte gustul spanacului,cu ce o aromatizezi?
Raportează
mydenysa 6 februarie 2014  
tocmai asta e si ideea sa se simta gustul legumei sau a fructului si pentru a imbunatati gustul spanacului am adaugat miere si vanilie.
Raportează
sidonia75 5 februarie 2014  
Care vrei.Si una si alta daca poti.
Raportează
mydenysa 5 februarie 2014  
va trimit imediat!
Raportează
sidonia75 5 februarie 2014  
Buna,poate ne dezvalui si noua cum faci inghetata.Am vazut ca faci cu tot felul de fructe,chiar si legume.Merci.Spor...
Raportează
mydenysa 5 februarie 2014  
ce reteta doriti de parfait sau inghetata? eu cand doresc ceva mai fin folosesc un parfait!
Raportează
bporumbeitippler 5 februarie 2014  
Orezul cu lapte si dulceata este ceva nou pentru mine!
Pofta buna.
Raportează
mydenysa 5 februarie 2014  
multumim!
Raportează
carmencitavio 4 februarie 2014  
Of,daca ai stii cat de mult imi place pireul de spanac!Sunt grozave ambele variante!
Raportează
mydenysa 4 februarie 2014  
te cred pentru ca e si preferatul meu in orice varianta preparat!
Raportează
SILVIU89 4 februarie 2014  
Un master chef adevarat!o ora m-am holbat la albumele dvs si am incercat sa aflu gustul fiecaruia imparte! multumim pt aceste delici!
Raportează
mydenysa 4 februarie 2014  
multumesc frumos!
sunt incepatoare in acest domeniu ca asa ma consider eu si vin cu preparatele mele in sprijinul carora doresc sa cunoasca un alt stil de a gati! dupa cum se spune: ,,cate bordee-atatea obicee"
Raportează
bporumbeitippler 4 februarie 2014  
Cartofii copti cu usturoi sunt ceva de vis!!
Ce ne mai chinuiti:-)
Raportează
mydenysa 4 februarie 2014  
da da, am omis varianta cealalta!
Raportează
mydenysa 4 februarie 2014  
revin, mi-am indreptat gresala!
Raportează
carmencitavio 3 februarie 2014  
Ce bine arata!Oare ce va spune Lia cand va citi ca fripturica este de iepure?!!
Raportează
mydenysa 3 februarie 2014  
multumesc!...vine la mine!
Raportează
adicristian 3 februarie 2014  
aBine arata friptura. Felicitari Denisa!!!!!
Raportează
mydenysa 3 februarie 2014  
multumesc! ...friptura,, Dora" care nu a produs nici un puisor timp de 2 ani, am avut ceva rabdare cu ea, nu?
Raportează
adicristian 3 februarie 2014  
Indelunga rabdare a-ti avut. Eu am un mascul californian care a montat 3 femele de aproape 3 luni, pe fiecare femela a montat-o de 2 ori dar fara rezultat. Va deveni o friptura delicioasa de Paste daca nu reuseste pana atunci sa se reabiliteze :)
Raportează
mydenysa 3 februarie 2014  
cu siguranta va fi friptura ideala, daca nu a reusit pana acum cu cele 3 femele sigurat nu va reusi nici pe mai departe!
Raportează
bporumbeitippler 1 februarie 2014  
Cu ce fel de legume ati ornat-o?
Multumesc.
Raportează
mydenysa 1 februarie 2014  
morcovi, patrunjel si castraveti acrii!
Raportează
carmencitavio 31 ianuarie 2014  
Senzational decorata salata de vinete!Nu m-am incumetat inca sa sculptez in legume,desi stau uneori chiar si cu orele pe astfel de site-uri!Felicitari,draga mea!
Raportează
mydenysa 31 ianuarie 2014  
multumesc!
e placuta si sculptura in legume, am inceput sa practic aceasta metoda, ramane dupa mai multa experienta sa realizez proprile mele idei;
incearca, e super!
Raportează
adicristian 31 ianuarie 2014  
La ultima poza i-as zice ,,salata de nuferi pe pat de vinete" FELICIARI MAXIME Denisa!!!!!!!
Raportează
mydenysa 31 ianuarie 2014  
multumesc!
nu m-am gandit decat la preparatul in sine, dar cred ca puteam sa-i dau denumirea dupa decor, e bine si-n varianta ,,salata de nuferi pe pat de vinete"
Raportează
bporumbeitippler 31 ianuarie 2014  
Nota 10. Felicitari!
Raportează
mydenysa 31 ianuarie 2014  
multumesc!
Raportează
carmencitavio 31 ianuarie 2014  
Doar tu puteai sa faci asa gibassier!Arata grozav!Am mancat si eu la Brasov gibassier,o foaie dubla de aluat unsa in interior cu unt si coaja de portocala confiata,iar deasupra presarat din abundenta cu zahar brun!Era foarte aromat si dulce,dar si tare pufos!
Raportează
mydenysa 31 ianuarie 2014  
da Carmen, e foarte pufos si aromat, a fost prima oara cand am incercat reteta si ne-a placut!
Raportează
ninuninulescu 30 ianuarie 2014  
Arata foarte frumos Gibassier-ul :) prima data cand vad asa ceva, dar este pur si simplu suuperb ! :)
Raportează
mydenysa 30 ianuarie 2014  
multumesc!
Raportează
carmencitavio 30 ianuarie 2014  
Chiftelele sunt prajite sau fierte in apa?...vara,cand sunt multe verdeturi,fac si eu "perisoare" de orez si legume,pe care,inainte de a le pune in sos,le fierb in apa cu sare!
Raportează
mydenysa 30 ianuarie 2014  
chiftelele sunt facute la cuptor, dar totul este fiert de dinainte!
Raportează
carmencitavio 30 ianuarie 2014  
Da,multumesc,Gaby!Te pup!
Raportează
mydenysa 30 ianuarie 2014  
cu placere, pupici!
Raportează
terenplaiulfoii 30 ianuarie 2014  
Super tare,va urmaresc albumul.. Multa sanatate..
Raportează
mydenysa 30 ianuarie 2014  
multumesc, ma bucura acest lucru, sanatate!
Raportează
mydenysa 30 ianuarie 2014  
da, uneori si fara carne!
Raportează
bporumbeitippler 30 ianuarie 2014  
Numai si numai noutati prezentati, cel putin pentru subsemnatul!
Raportează
mydenysa 30 ianuarie 2014  
multumesc!
...imi place sa prepar asa, sa fie diferit pe cat se poate!
Raportează
carmencitavio 29 ianuarie 2014  
O bunatate de paine si foarte frumoasa!
Raportează
mydenysa 30 ianuarie 2014  
multumesc!
Raportează
lety 28 ianuarie 2014  
foarte bine arat! Ai imaginatie!
Raportează
mydenysa 28 ianuarie 2014  
multumesc!
Raportează
carmencitavio 28 ianuarie 2014  
:)) Esti grozava!Ce peste frumos...doar ca este suparat,ca va fi mancat!
Raportează
mydenysa 28 ianuarie 2014  
multumesc! ...a fost devorat cu tot cu solzi!
Raportează
bporumbeitippler 28 ianuarie 2014  
Arata foarte bine inghetata! Un deliciu...langa soba calda!
Raportează
mydenysa 28 ianuarie 2014  
da, da, asa e...multumesc!
Raportează
carmencitavio 28 ianuarie 2014  
Interesant procesul de obtinere a cornuletelor!Super frumoase sunt!
Raportează
mydenysa 28 ianuarie 2014  
multumesc!
Raportează
bporumbeitippler 27 ianuarie 2014  
Frumoase cornuletele!
Raportează
mydenysa 27 ianuarie 2014  
multumesc!
Raportează
carmencitavio 25 ianuarie 2014  
Super apetisant!...Nu am facut niciodata cu drojdie,am sa incerc si eu aperitivul asta!
Raportează
mydenysa 25 ianuarie 2014  
da,a fost foarte bun, s-a topit!
incearcal, cred ca va fi apreciat, noua ne-a placut!
Raportează
bporumbeitippler 24 ianuarie 2014  
Foarte bun totul!
Raportează
mydenysa 25 ianuarie 2014  
multumesc!
Raportează
Catalina77 24 ianuarie 2014  
gustos,in fiecare zi ne incantati cu ceva bun
Raportează
mydenysa 24 ianuarie 2014  
multumesc!
Raportează
carmencitavio 23 ianuarie 2014  
Cat sunt de frumoase!Interesanta forma le-ai dat!
Raportează
mydenysa 24 ianuarie 2014  
multumesc!
Raportează
Catalina77 23 ianuarie 2014  
interesante gogosile , cred ca sunt tare gustoase
Raportează
mydenysa 23 ianuarie 2014  
multumesc!
da, sunt bune!
Raportează
doinabacau 23 ianuarie 2014  
Cat sunt de gostoase,tocmai am savurat una,cu ochii!
Raportează
mydenysa 23 ianuarie 2014  
multumesc!
Raportează
bporumbeitippler 23 ianuarie 2014  
Cred ca acesti gogosi sunt foarte gustosi!
In plus, au si ...personalitate!
Felicitari.
Raportează
mydenysa 23 ianuarie 2014  
multumesc!
Raportează
bporumbeitippler 22 ianuarie 2014  
O delicatese orezul cu lapte postat!
Raportează
mydenysa 23 ianuarie 2014  
da, asa e!
Raportează
carmencitavio 21 ianuarie 2014  
Ce pofta mi-ai facut de placinta cu mere!...Ardei copt nu am mai mancat din toamna.Din pacate nu am mai apucat sa pun pentru iarna!
Raportează
mydenysa 21 ianuarie 2014  
placinta e delicioasa si de ardei copt ne era dor!
Raportează
bporumbeitippler 21 ianuarie 2014  
De mult nu am mancat salata de ardei copt. Noi punem la copt doar capia rosu...
Raportează
mydenysa 21 ianuarie 2014  
Capia rosu e mortal, insa nu am pus anul trecut in gradina!
Raportează
lalea 20 ianuarie 2014  
Traim vremuri binecuvantate!
Gustoase toate!
Raportează
mydenysa 20 ianuarie 2014  
multumesc!
Raportează
bporumbeitippler 20 ianuarie 2014  
Are si scortisoara? Arata foarte bine.
Raportează
mydenysa 20 ianuarie 2014  
multumesc!
...da, are scortisoara!
Raportează
bporumbeitippler 17 ianuarie 2014  
De spanac chiar ca imi este dor...
Raportează
lalea 20 ianuarie 2014  
Eu gatesc saptamanal!M-am saturat de el....
Raportează
bporumbeitippler 20 ianuarie 2014  
Mai schimbati cu salata verde...
Raportează
lalea 20 ianuarie 2014  
Asa voi face!
Salata s-a facut frumusica,in solar!
Raportează
mydenysa 20 ianuarie 2014  
da? e preferatul meu!
Raportează
bporumbeitippler 20 ianuarie 2014  
Mie imi place cu oua ochiuri!
Raportează
mydenysa 20 ianuarie 2014  
da si asa e super bun!
Raportează
lalea 17 ianuarie 2014  
mydenysa.sunphoto.ro/Culinar_2/94870655
Bun,bunut!Mi-ai dat o idee buna!
Pupici!
Raportează
mydenysa 20 ianuarie 2014  
multumesc!pupici!
Raportează
adicristian 16 ianuarie 2014  
Felicitari pt arta culinara si pt modul in care o promovati. Mult succes in continuare!!!!
Raportează
mydenysa 16 ianuarie 2014  
multumesc frumos!
asa cum ne iubim pe noi, iubim animalele, florile, pasarile, sa iubim si ceea ce preparam si mancam!
Raportează
carmencitavio 16 ianuarie 2014  
Ce frumoasa si galbena este piftia...si rumena friptura!
Raportează
mydenysa 16 ianuarie 2014  
multumesc frumos!
Raportează
bporumbeitippler 15 ianuarie 2014  
Piftia contine carne de porc?
Raportează
mydenysa 15 ianuarie 2014  
nu intotdeauna, depinde ce piftie pregatiti: din porc, din cocos sau de curcan; am facut de cocos si cu aceasta ocazie am redus numarul cocosilor!
Raportează
bporumbeitippler 15 ianuarie 2014  
La noi se face doar din carne de porc...dar eu am mancat o singura data si din carne de pasare, undeva in Moldova!
Raportează
mydenysa 15 ianuarie 2014  
incercati si din cocos, e foarte buna, mie imi place mai mult ca cea de porc, dar daca le-as avea pe toate in fata as manca din fiecare rand pe rand!
Raportează
carmencitavio 14 ianuarie 2014  
Cata creativitate!Minunate sunt placintelele cu nuca!
Raportează
mydenysa 14 ianuarie 2014  
multumesc Carmen!
Raportează
bporumbeitippler 14 ianuarie 2014  
Nuca si ciocolata, o combinatie foarte buna!
Raportează
mydenysa 14 ianuarie 2014  
da, am preferat sa inlocuiesc cacaua de aceasta data!
Raportează
bporumbeitippler 14 ianuarie 2014  
Buna idee!
Raportează
bporumbeitippler 10 ianuarie 2014  
Pofta buna sa aveti!
Raportează
mydenysa 10 ianuarie 2014  
multumim frumos!
Raportează
carmencitavio 9 ianuarie 2014  
Ingenioase si tare frumoase sunt cosuletele!La terina mi-e gandul de ceva timp,urmeaza sa o prepar si eu!
Raportează
mydenysa 10 ianuarie 2014  
multumesc!
Raportează
gabilaura 8 ianuarie 2014  
cunm ati facut terina ?
Raportează
mydenysa 9 ianuarie 2014  
ingredientele exceptand ouale sunt amestecate cu putina maioneza cu smantana sau iaurt si gelatina
Raportează
gabilaura 9 ianuarie 2014  
multumesc.
Raportează
bporumbeitippler 7 ianuarie 2014  
Foarte frumoasa si aceasta!
Raportează
mydenysa 7 ianuarie 2014  
multumesc!
Raportează
carmencitavio 7 ianuarie 2014  
Alta minunatie delicioasa!
Raportează
mydenysa 7 ianuarie 2014  
multumesc!.......da e buna buna!
Raportează
Meme 7 ianuarie 2014  
Oho,ce bine arata!!!!!
Raportează
mydenysa 7 ianuarie 2014  
multumesc!
Raportează
doinabacau 7 ianuarie 2014  
Arata-mbietor,pofta buna!
Raportează
mydenysa 7 ianuarie 2014  
multumesc!
Raportează
carmencitavio 7 ianuarie 2014  
Esti nemaipomenita,ce paine frumoasa ai facut!
Raportează
mydenysa 7 ianuarie 2014  
multumesc!
Raportează
sylvia 6 ianuarie 2014  
Pe paine am pus si eu ochii!!!! Numai ca imi place sa fie mai rumenita putin!!!
Raportează
mydenysa 7 ianuarie 2014  
multumesc!
Raportează
bporumbeitippler 6 ianuarie 2014  
Foarte frumoasa e painea!
Raportează
mydenysa 6 ianuarie 2014  
multumesc!
Raportează
terenplaiulfoii 6 ianuarie 2014  
Super tare.. Felicitari...
Raportează
mydenysa 6 ianuarie 2014  
multumesc!
Raportează
lalea 3 ianuarie 2014  
Gustoase lumanari!
La Multi Ani!
Raportează
mydenysa 5 ianuarie 2014  
da...
La multi ani!
Raportează
carmencitavio 3 ianuarie 2014  
Minunate si delicioase!Prajitura Nugatella m-a dat gata!
Raportează
mydenysa 5 ianuarie 2014  
multumesc!
Raportează
bporumbeitippler 31 decembrie 2013  
Prajitura Lumanari de anul nou nu am mai vazut niciodata!
Felicitari, sunteti o specialista!!!
Raportează
mydenysa 31 decembrie 2013  
multumesc frumos!
Raportează
bporumbeitippler 31 decembrie 2013  
LA MULTI ANI FERICITI!
Raportează
mydenysa 31 decembrie 2013  
multumesc!
UN AN NOU FERICIT, BOGAT SI PLIN DE REALIZARI!
Raportează
bporumbeitippler 26 decembrie 2013  
Felicitari pentru ceea ce faceti!
Raportează
mydenysa 27 decembrie 2013  
multumesc!
Raportează
carmencitavio 26 decembrie 2013  
Minunati sunt si biscuitii si salata boeuf!Felicitari,din toata inima!
Craciun fericit,alaturi de cei dragi!
Raportează
mydenysa 26 decembrie 2013  
multumesc, Craciun fericit draga Carmen!
Raportează
bporumbeitippler 25 decembrie 2013  
Nu m-as fi gandit vreodata ca o salata boef poate sa arate asa. Foarte inventiva sunteti!
Raportează
mydenysa 26 decembrie 2013  
multumesc!
Raportează
bporumbeitippler 24 decembrie 2013  
Foarte frumoase fursecurile tip braduti!
Felicitari.
Raportează
mydenysa 25 decembrie 2013  
multumesc!
Raportează
carmencitavio 22 decembrie 2013  
Ce buni trebuie sa fie biscuitii...dulci acrisori si aromati!
Raportează
mydenysa 25 decembrie 2013  
multumesc Carmen!
Raportează
lalea 20 decembrie 2013  
Raportează
bporumbeitippler 21 decembrie 2013  
Subscriu!
Raportează
mydenysa 20 decembrie 2013  
multumesc!
Raportează
burianbogdan 20 decembrie 2013  
Imi puteti trimite reteta pt. Inghetata de casa ? multumiri.
Raportează
mydenysa 20 decembrie 2013  
cu placere!
v-o scriu imediat!
Raportează
clara70 20 decembrie 2013  
o vreau si eu, te rog. si pentru aluatul de role, daca se poate.
Raportează
mydenysa 20 decembrie 2013  
si mesajul cu retete pentru d-voastra a fost trimis!
Raportează
bporumbeitippler 19 decembrie 2013  
Ultimul fel imi cam face cu ochiul, mai ales ca are usturoi!
Raportează
mydenysa 19 decembrie 2013  
multumesc!
...e un fel mai simplu, usor si rapid de facut!
Raportează
carmencitavio 18 decembrie 2013  
Doamne,cat sunt de frumoase floricelele cu gem!Untoase,cu aroma de capsuni,un deliciu!
Raportează
mydenysa 18 decembrie 2013  
multumesc!
...sunt periculoase: gusti si nu-ti vine sa te mai opresti!
Raportează
bporumbeitippler 18 decembrie 2013  
Ce multa diversitate in 'meniurile' dumneavoastra!
Raportează
mydenysa 18 decembrie 2013  
multumesc!
...daca ar fi dupa mine sa spun mi-as da calificativul deocamdata insuficient!
Raportează
georgetanase20 18 decembrie 2013  
Hmm, foarte interesant..
Raportează
mydenysa 18 decembrie 2013  
da da, pentru cei gurmanzi!
Raportează
bporumbeitippler 17 decembrie 2013  
Poate pentru multi, mamaliga este o mancare banala...dar daca primeste forme, e cu totul altceva!
Felicitarile mele.
Raportează
mydenysa 17 decembrie 2013  
multumesc!
...daca primeste forme in cazul meu se numeste joaca,sau cam asa cred; pentru multi poate fi considerat o neseriozitate asta fiind zise, mancarea preparata clasic constituie in unanimitate importantul vot al preparatelor culinare in bucataria parintilor, insa daca privim cu totul altfel observam acea schimbare complet diferita, modul de servire in restaurante sau in concursuri culinare!
Raportează
carmencitavio 17 decembrie 2013  
Frumoase sunt,gustoase sunt...felicitari,draga mea!
Raportează
mydenysa 17 decembrie 2013  
multumesc!
Raportează
bporumbeitippler 16 decembrie 2013  
Foarte frumoase rolele!
Raportează
mydenysa 16 decembrie 2013  
multumesc!
Raportează
karmens 16 decembrie 2013  
Se retine reteta si modul de prezentare al painii cu marar. Multumesc!
Raportează
mydenysa 16 decembrie 2013  
cu placere, forma painii dupa preferinta d-voastra!
Raportează
Gabiuta 13 decembrie 2013  
Trebuie neaparat sa iti faci un al treilea album la cite bunatati faci tu.Taiteii i-ai facut cu vreo razatoare sau cu minutele tale???Interesant.Am vazut din dovlecei dar nu de cartofi.esti inovatoare.
Raportează
mydenysa 13 decembrie 2013  
multumesc! taiteii sunt facuti cu masina de taitei.
Raportează
bporumbeitippler 12 decembrie 2013  
Alta portie, alta delicatese!
Raportează
mydenysa 13 decembrie 2013  
multumesc!
Raportează
carmencitavio 12 decembrie 2013  
Ce pofta imi fac bunatatile tale!...iar cu cartofii dulci,mi-ai trezit curiozitatea!Pupici!
Raportează
mydenysa 13 decembrie 2013  
incearca-i poate iti vor placea, sunt atat de fini si au un gust dulce asemanator cu cel al dovleacului; pupici!
Raportează
lalea 12 decembrie 2013  
Stomacelul asteapta zilnic,noi bunatati!
Raportează
mydenysa 13 decembrie 2013  
da da!
Raportează
bporumbeitippler 12 decembrie 2013  
Inghetata de casa a fost buna dintotdeauna. Mai ceva decat inghetata copilariei mele - Polara!
Raportează
mydenysa 12 decembrie 2013  
da imi amintesc gustul sau fin!
Raportează
carmencitavio 11 decembrie 2013  
Cartofi dulci nu am mancat pana acum,desi am vazut in supermarket!...Minunat ai aranjat farfuria cu varza calita(o alta slabiciune a mea),pireu si ciuperci!
Raportează
mydenysa 12 decembrie 2013  
multumesc! noua banatenilor ne plac mancarurile dulci, deobicei noi nici la ciorbe nu acrim cu nimic, iar cartofii dulci sunt o bunatate si daca te gandesti si la faptul ca una din proprietatile sale e ca regleaza tensiunea arteriala, pentru mine e benefic!
Raportează
lalea 11 decembrie 2013  
mydenysa.sunphoto.ro/Culinar_2/94127057
Gustos,gugtos!
Bogdan prefera rata,eu mamaliguta!
Raportează
bporumbeitippler 12 decembrie 2013  
Sau le putem injumatati pe ambele:-)
Raportează
mydenysa 12 decembrie 2013  
da, ambele sunt perfecte!
Raportează
bporumbeitippler 11 decembrie 2013  
O bucata de carne de rata langa varza calita n-ar da rau:-)
Raportează
mydenysa 11 decembrie 2013  
da....rate am la rau, le vad seara, sunt foarte dragute!
Raportează
bporumbeitippler 11 decembrie 2013  
Sunt rate comune? Sunt si albe printre ele?
Raportează
mydenysa 11 decembrie 2013  
nu, sunt rate salbatice!
Raportează
carmencitavio 11 decembrie 2013  
Astea salbatice nu-mi plac...carnea lor au gust de peste!
Raportează
mydenysa 12 decembrie 2013  
n-am incercat niciodata, insa sunt atat de frumusele, ieri tocmai am vazut una aproape de mal, era tare micuta, se scalda fericita fara sa ma observe!
Raportează
carmencitavio 11 decembrie 2013  
Daca mai ai,as vrea si eu doua perisoare....te rog! :))
Imi place mult ciorba cu perisoare!
Raportează
mydenysa 11 decembrie 2013  
da Carmen, te servesc cu placere!
... e perfecta pentru o seara rece!
Raportează
mamafeo 10 decembrie 2013  
Imi dai voie să iau eu farfuria?
Raportează
mydenysa 10 decembrie 2013  
cum sa nu, o ofer cu drag!
Raportează
ionutk 10 decembrie 2013  
La dati lectii celor de la masterchef!
Raportează
mydenysa 10 decembrie 2013  
as vrea sa cunosc asa multe, nu sunt profesionista, insa deocamdata am mult mult de invatat de la ei!
Raportează
bporumbeitippler 10 decembrie 2013  
Toate au un inceput!
SUCCES. Meritati!
Raportează
mydenysa 10 decembrie 2013  
multumesc frumos!
Raportează
carmencitavio 6 decembrie 2013  
Bine ca nu este sotul langa mine,ca n-as scapa pana nu i-as face fasole cu costita!
Raportează
mydenysa 9 decembrie 2013  
da e delicioasa fasolea cu costita, sotiorul aproape ca a papat-o pe nerasuflate!
Raportează
bporumbeitippler 6 decembrie 2013  
Inghetata cu dovleac e chiar inghetata? Adica nu e ca o pasta?
Cum se serveste?
Raportează
mydenysa 6 decembrie 2013  
e ca orice inghetata de fructe, in compozitie are insa dovleac; de obicei prepar parfait dar cum ziceam adineauri datorita gainilor mele ce sunt acum in concediu am folosit iaurt si un condiment special - scortisoara!
Raportează
bporumbeitippler 6 decembrie 2013  
...si niste ceapa taiata marunt si stropita cu otet!
Raportează
mydenysa 6 decembrie 2013  
da! imi place ceapa...si usturoiul si orice combinatie!
Raportează
carmencitavio 6 decembrie 2013  
Super frumosi ti-au iesit,minunati "bostanei"!
Raportează
mydenysa 6 decembrie 2013  
multumesc!
Raportează
bporumbeitippler 5 decembrie 2013  
Numai si numai noutati...
Raportează
mydenysa 6 decembrie 2013  
...totul depinde de timpul pe care il am la dispozitie si de starea mea de spirit!
Raportează
bporumbeitippler 4 decembrie 2013  
Un deliciu! Da pentru carnea de peste!
Raportează
mydenysa 5 decembrie 2013  
da,carnea de peste e preferata noastra! e, e un deliciu!
Raportează
lalea 4 decembrie 2013  
Numai bunatati!
Raportează
mydenysa 5 decembrie 2013  
multumesc!
Raportează
bporumbeitippler 3 decembrie 2013  
Bune bune!
Raportează
mydenysa 4 decembrie 2013  
da!
Raportează
carmencitavio 3 decembrie 2013  
Minunate,minunate sunt rolele cu gem,foarte aspectoase!
Raportează
mydenysa 4 decembrie 2013  
multumesc!
Raportează
bporumbeitippler 2 decembrie 2013  
Foarte buni gogosii simpli sau umpluti cu gem...
Raportează
mydenysa 3 decembrie 2013  
da!
Raportează
carmencitavio 30 noiembrie 2013  
Ce culori frumoase in farfurie...si ce gust!
Raportează
mydenysa 2 decembrie 2013  
multumesc!
Raportează
bporumbeitippler 28 noiembrie 2013  
Lebedele sunt superbe; mai ales pentru unul ca mine caruia ii plac mult pasarile! Poate intr-o zi, vor 'zbura' si porumbei prin bucataria d-voastra!
Felicitari!
Raportează
mydenysa 29 noiembrie 2013  
multumesc! ...sunteti un mare iubitor de pasari si animale, daca aprecierile au venit din partea d-voastra inseamna ca si munca mea cu pasarile cei drept din bucatarie are valoare; si porumbei cu siguranta vor zbura prin bucataria mea, cum sa nu? e o buna idee la care am sa lucrez pentru imaginea sa!
Raportează
bporumbeitippler 29 noiembrie 2013  
Multumesc si eu; chiar meritati multe aprecieri!
De la creativitate si diversitate, pana la acest hobby 'multicolor' - gatitul!
Toata stima!
Raportează
carmencitavio 28 noiembrie 2013  
Gaby draga,m-ai dat gata cu lebedele!Trebuie sa le incerc si eu,sunt fenomenale!
Felicitari si multi pupici!
Raportează
bporumbeitippler 29 noiembrie 2013  
Chiar si vizitatorii paginii d-voastra vor fi impresionati, asa ca le asteptam:-)
Raportează
mydenysa 29 noiembrie 2013  
multumesc!...incearca sa le faci la orice ocazie si sigur familia sau musafirii vor fi impresionati!
Raportează
Gabiuta 28 noiembrie 2013  
Dooooooooamne!!!!Superbe!
Raportează
mydenysa 29 noiembrie 2013  
multumesc!
Raportează
christine 28 noiembrie 2013  
O adevarata arta culinara!!! Felicitari!!!
Raportează
mydenysa 29 noiembrie 2013  
multumesc!
Raportează
mamafeo 28 noiembrie 2013  
Interesante lebeduțele tale.
Foarte.
Raportează
mydenysa 29 noiembrie 2013  
multumesc!
Raportează
Ruthy 28 noiembrie 2013  
ce bine arata lebedele tale
Raportează
mydenysa 29 noiembrie 2013  
multumesc!
Raportează
maryanne 27 noiembrie 2013  
esti fenomenala, zau! cand sunt in pana de inspiratie trec pe aici, rafoiesc si sigur gasesc ceva. La rasucite ce fel de aluat ai folosit? Spor in toate si te pup!
Raportează
mydenysa 27 noiembrie 2013  
multumesc, nu am stiut ca treci, dar ma bucur!
...rasucitele sunt fara ou( gainile mele sunt acum in concediu si n-am de ales); am facut un aluat din 1kg faina, 250g untura(am folosit untura de gaina),dar se poate folosi si untura de porc sau unt, sare si putin piper, 30g drojdie care am desfacut-o in apa calduta si am framantat, am lasat la odihna pana si-a dublat volumul, am intins foaie, am presarat usturoi zdrobit si frunze de marar din congelator. Sunt perfecte de rontait seara in familie sau cu prietenii.
Raportează
bporumbeitippler 26 noiembrie 2013  
Pofta buna sa fie!!
Raportează
mydenysa 26 noiembrie 2013  
multumesc!
Raportează
Ruthy 26 noiembrie 2013  
hmm,niste rasucite cu usturoi si marar as manca si eu :)
Raportează
mydenysa 26 noiembrie 2013  
...sunt usor de facut!
Raportează
Ruthy 27 noiembrie 2013  
eu cumpar de aici din austria ceva asemanator dar e umplututa cu usturoi si ceva vaicrem cu ceva ierburi si de da la cuptoru incins la 200 grade pt 10-15 min.. sunt foarte gustoase.trebuie sa incerc reteta ta ca am vazut undeva mai sus ca ai scris intrun coment.esti o sursa de insiratie pt noi.te pup si spor la gatit in continuare
Raportează
nelu9 26 noiembrie 2013  
pofta bunaa
Raportează
mydenysa 26 noiembrie 2013  
multumesc!
Raportează
bporumbeitippler 25 noiembrie 2013  
Usturoiul si mararul sunt foarte bune si recomandate in perioada de iarna!
Raportează
mydenysa 26 noiembrie 2013  
da da
Raportează
Gabiuta 25 noiembrie 2013  
De curiozitate:ai amestecat nautul cu dovleacul?
Mie nu imi place dovleacul sub nici o forma,scuze dar asta e , insa de curiozitate intreb ca banuiesc ca amestecul este dulceag.
Raportează
mydenysa 25 noiembrie 2013  
nautul fiert si pasat impreuna cu dovleacul fiert, apoi condimentat cu scortisoara si ghimbir; iubitorii de naut si de dovleac apreciaza gustul fin al humusului, doua combinatii sanatoase cu tenta dulceaga.
Raportează
Gabiuta 25 noiembrie 2013  
Humus eu fac de doua ori pe saptamina in combinatii cu mirodenii diverse,de fiecare data altele.Fiindca gustul de naut imi place ENORM desi cam.... ingrasa dar este micul meu dejun preferat.A fost o simpla curiozitate acest amestec; ciudat pentru mine personal.Sunt convinsa ca aceluia caruia ii place dovleacul va fi incintat de combinatie.Tu faci lucruri deosebite si bune.
Raportează
mydenysa 25 noiembrie 2013  
multumesc!...sunt de parere ca orice aliment ingrasa, insa depinde si ce cantitati se folosesc! pot sa mananc ciocolata si sa nu ma ingras decat daca de exemplu mananc doar 20-30g, depinde acum pe parcursul unei zi si ce mai mananc si cat!
...in privinta gustului fiecare cu gustul sau preferat!
Raportează
bporumbeitippler 25 noiembrie 2013  
Niciodata nu am mancat placinta cu gem de gutui si dovleac!
Presupun ca e o delicatese...
Raportează
mydenysa 25 noiembrie 2013  
da, are gust placut!
Raportează
Lizica 24 noiembrie 2013  
Felicitari pt tot !
Raportează
mydenysa 25 noiembrie 2013  
multumesc!
Raportează
mamafeo 22 noiembrie 2013  
Gustoase rău de tot.
Raportează
mydenysa 25 noiembrie 2013  
da...
Raportează
carmencitavio 22 noiembrie 2013  
Mi-era tare dor de povestile tale gastronomice spuse atat de frumos prin imagini!Felicitari pentru toate aceste delicii!
Raportează
mydenysa 25 noiembrie 2013  
multumesc!
Raportează
lalea 22 noiembrie 2013  
mydenysa.sunphoto.ro/Culinar_2/93825188
Arata tare bine!
Faci,te rog frumos,un mic comentariu?
Multumesc mult!
Raportează
mydenysa 22 noiembrie 2013  
multumesc!
...foaie aluat, gem gutui, dovleac - un amestec de arome ce definesc toamna!
Raportează
lalea 21 noiembrie 2013  
Ciorba de legume,buna si sanatoasa!
Raportează
mydenysa 22 noiembrie 2013  
da!
Raportează
mydenysa 20 noiembrie 2013  
da da
Raportează
lalea 19 noiembrie 2013  
Cred,ca-s gustoase "inelusele"!
Raportează
mydenysa 20 noiembrie 2013  
da da
Raportează
MERYLOU 19 noiembrie 2013  
ce fain arata...este aceeasi reteta ca la covrigei da?
Raportează
mydenysa 19 noiembrie 2013  
da, multumesc!
Raportează
MERYLOU 18 noiembrie 2013  
Buna! Cand ai timp, te rog frumos, vreau si eu reteta de covigei cu telemea!
Raportează
mydenysa 18 noiembrie 2013  
ok!
Raportează
Ruthy 13 noiembrie 2013  
painea ta e superba
Raportează
mydenysa 14 noiembrie 2013  
multumesc!
Raportează
mamafeo 13 noiembrie 2013  
Frumoase coșulețe.
Adevărată artă.
Raportează
mydenysa 14 noiembrie 2013  
multumesc!
Raportează
loriss54 10 noiembrie 2013  
O adevarata arta culinara... Astept si pe urmatoarele exemplare expuse, tot cu atata placere si nerabdare. Succes!!!!
Raportează
mydenysa 11 noiembrie 2013  
multumesc!
Raportează
prajituri 9 noiembrie 2013  
pizza e preferata mea, arata foarte bine
Raportează
mydenysa 11 noiembrie 2013  
multumesc!
Raportează
Ruthy 8 noiembrie 2013  
hmmm platica..ce bunatate :D
Raportează
mydenysa 11 noiembrie 2013  
da da
Raportează
lalea 6 noiembrie 2013  
Foarte frumoasa, painea deco.!Painea,"Toamna".
Raportează
mydenysa 7 noiembrie 2013  
multumesc!
Raportează
bporumbeitippler 6 noiembrie 2013  
Pachetele pizza au deja pus inauntru si condimentele?
Arata foarte bine!
Raportează
mydenysa 7 noiembrie 2013  
multumesc! da au in interior totul.
Raportează
bporumbeitippler 4 noiembrie 2013  
Geniala painea decorativa, mai ales pentru cei ce se feresc sa consume paine...macar ar gusta-o!
Felicitari!
Raportează
mydenysa 4 noiembrie 2013  
multumesc, poate putin chiar ar gusta de curiozitate!
Raportează
Ruthy 4 noiembrie 2013  
foarte interesante si frumoase,si sigurat pe masura de gustoase.
Raportează
mydenysa 4 noiembrie 2013  
multumesc, a fost foarte gustoasa!
Raportează
Ruthy 4 noiembrie 2013  
te cred,la ce bine arata.eu fac la aparat,dar tot ma bate gandu sa incerc si eu.de mult tot am vrut sati cer o reteta de paine
Raportează
mydenysa 4 noiembrie 2013  
deja ti-am trimis, incearca si nu regreti decat timpul pierdut!
Raportează
Ruthy 4 noiembrie 2013  
mersi mydenysa.o sa incerc,nu promit saptamana asta,dar vreau saptamana viitoare sa fac.
Raportează
Gabiuta 4 noiembrie 2013  
Cu ultimele poza m-ai topit de-a dreptul...Abia astept si alte poze minunate.
Raportează
mydenysa 4 noiembrie 2013  
multumesc! cu siguranta va urma pentru ca a si disparut de pe masa!
Raportează
lalea 29 octombrie 2013  
Buna,buna, ciorba de fasole cu ciolan afumat.
Raportează
bporumbeitippler 29 octombrie 2013  
Subscriu!
Raportează
mydenysa 30 octombrie 2013  
multumesc!
Raportează
dorucostin 29 octombrie 2013  
o adevarata gospodina !!!!!!!!!
felicitari .
Raportează
mydenysa 29 octombrie 2013  
multumesc!
Raportează
lalea 28 octombrie 2013  
Cred,ca este gustoasa prajitura de Dovleac cu scortisoara si ghimbir in aluat.
Sa faci si praji.cu dovleac + nuca macinata+scortisoara si zahar. Este super buna.Eu am facut strudel,dar voi face si foi umplute,dar si din aluat fraged si dospit.Pe rand.
Raportează
mydenysa 29 octombrie 2013  
da e foarte gustoasa, in ceea ce privesc combinatiile se pot experimenta in toate modurile, imi place sa folosesc miere de albine!
Raportează
Gabiuta 28 octombrie 2013  
Maiculitaaaaaaaaaaaaaa......ce frumoase sunt piinile.Gata,m-am hotarit te copies.Imi dai voie sa iti "fur" ideile?
O reteta la acele cipsuri se poate ?Fiindca cred ca se pot face si cu o combinatie de fainuri.
Frumos si banuiesc ca si gustos.FELICITARI!!!
Raportează
mydenysa 29 octombrie 2013  
multumesc, desigur pe privat.
Raportează
siana 25 octombrie 2013  
Gospodina la superlativ!
Raportează
mydenysa 28 octombrie 2013  
multumesc!
Raportează
bporumbeitippler 25 octombrie 2013  
Foarte frumos 'construita' pizza scoici!
O idee buna pentru unele restaurante...
Raportează
mydenysa 25 octombrie 2013  
multumesc!
Raportează
sarealbageorgian 22 octombrie 2013  
Ai putea,te rog frumos,sa imi lasi intr-un mesaj reteta pentru chipsuri de casa cu mac?
Foarte apetisante toate retele pe care le-am vazut preparate pana acum :)
Raportează
mydenysa 23 octombrie 2013  
multumesc, va trimit imediat!
Raportează
lalea 22 octombrie 2013  
Din ce soi de struguri, ai facut dulceata!
Raportează
mydenysa 22 octombrie 2013  
fraguta rosie!
Raportează
mihaelaneacsu 21 octombrie 2013  
ce bine arata...!sa aveti pofta!!
Raportează
mydenysa 22 octombrie 2013  
multumim!
Raportează
bporumbeitippler 21 octombrie 2013  
Foarte gustoasa dulceata de struguri si foarte frumos arata pizza!
Raportează
mydenysa 22 octombrie 2013  
multumesc!
Raportează
lalea 16 octombrie 2013  
Frumusei covrigei!
Raportează
mydenysa 21 octombrie 2013  
multumesc!
Raportează
lalea 14 octombrie 2013  
Gustoasa Pizza!
Raportează
mydenysa 15 octombrie 2013  
daaaaaaaaa!
Raportează
bporumbeitippler 8 octombrie 2013  
Ce bine arata salata!
Pofta mare.
Raportează
mydenysa 9 octombrie 2013  
multumesc!
Raportează
ady79 2 octombrie 2013  
SPOR LA MUNCA:)))))))
Raportează
mydenysa 2 octombrie 2013  
multumesc!
Raportează
Ruthy 30 septembrie 2013  
esti formidabila..cand intru sami verific adresa ma uit daca ceva ai mai facut..si de fiecare data mai apare cate ceva.felicitari,si spor pe mai departe ;)
Raportează
mydenysa 30 septembrie 2013  
multumesc!
Raportează
maryanne 28 septembrie 2013  
cand ai timp trimite-mi si mie reteta la cipsuri de casa te rog.
Raportează
mydenysa 30 septembrie 2013  
da, chiar ti-am trimis acum, sper sa-ti placa reteta mea!
Raportează
Meme 27 septembrie 2013  
FAC EU CE FAC SI UITE PE UNDE NIMERESC:)))
Cand o sa ai timp,poate ne spui si noua reteta de paine cu marar ca arata intr-un mare fel!!
Raportează
mydenysa 28 septembrie 2013  
da sigur ca da, iti trimit!
Raportează
Meme 28 septembrie 2013  
Multumesc!!!
Raportează
mydenysa 28 septembrie 2013  
cu placere!
Raportează
bporumbeitippler 24 septembrie 2013  
Foarte bine arata floricelele cu gem si foarte frumos e asezata mamaliguta cu lapte!
Toata stima.
Raportează
mydenysa 24 septembrie 2013  
multumesc!
Raportează
Ruthy 23 septembrie 2013  
ce bine arata floricelele cu gem..arata foarte bine..
Raportează
mydenysa 24 septembrie 2013  
multumesc!
Raportează
loriss54 20 septembrie 2013  
De multe ori am trecut, in "tacere" prin acest album si l-am admirat. De data aceasta nu ma pot abtine sa nu-mi las si eu laudele cuvenite, pe care le meritati. FELICITARI!!!!
Raportează
mydenysa 20 septembrie 2013  
multumesc mult!
Raportează
Ruthy 17 septembrie 2013  
gemul de gutui..cel mai bun dintre toate..preferatul meu..cred ca iti fac o vizita:))
Raportează
mydenysa 18 septembrie 2013  
...si al meu din copilarie!
Raportează
Gabriela42 16 septembrie 2013  
mmmm,ce de-a bunatati
Raportează
mydenysa 17 septembrie 2013  
multumesc!
Raportează
maryanne 16 septembrie 2013  
de asta te trezesti asa dimineata? arunca si la Tulcea cateva cornulete:))))
Raportează
mydenysa 17 septembrie 2013  
tocmai acolo esti? vino mai aproape!
Raportează
Ruthy 12 septembrie 2013  
hmm ce bunatati..as manca si eu o tocanita ,si apoi as bea un must..:D musai :))
Raportează
mydenysa 12 septembrie 2013  
poate daca facem un schimb, tocanita si mustul pentru tortul tau, asa imi este convenabil!
Raportează
Ruthy 12 septembrie 2013  
tortul de ciocolata te referi?de fapt la noi asta e baza :)) daca vrei reteta oricand iti dau,doar sami zici
Raportează
mydenysa 12 septembrie 2013  
imi plac toate torturile tale, sunt foarte frumoase, deosebite, frumos lucrate!
Raportează
Ruthy 12 septembrie 2013  
dar dupa cum am specificat in album,nu sunt toate facute de mine..eu doar cela mai "slabe" le-am facut :)) dar de gustoase sunt foarte gustoase.
Raportează
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.